Oldalak

2012. augusztus 22., szerda

Sorozatok & gyurmaságok

Sziasztok!!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon meleg van!! NEM lehet kibírni kint egyáltalán, még jéghideg üdítővel/fagyival sem. CSAK az menjen ki, aki rá akar olvadni az aszfaltra, vagy hőgutát szeretne kapni! Aki kimegy, garantáltan megkaphatja 2 órán belül.
Tegnap újraindult a nyári szünet után a Barátok Közt és a Jóban Rosszban is. Ti nézitek valamelyiket?? Esetleg mindkettőt? Én csak a Barátok Köztet nézem, bár már kicsit elegem van belőle mert 12 perc körül van egy rész és az "izgalmas" jeleneteknél tudni lehet hogy mi fog történni. Valamint egy részben semmi sem történik, sokáig nézem és mikor egy részt nem látok, pont az érdekes...Tehát nem lehet eligazodni rajta. Vannak ráadásul benne olyan, már bocsánat a szóért, idióta jelenetek, amik a valóságban TELJESEN KIZÁRTAK. Például, hogy egyet említsek, volt egyszer hogy Hanna mondta az anyjának hogy nagyon jó az új laptopja és "64 magos a processzora", pedig ilyen nincs is. Erről volt egy videó valamelyik honlapon, én is akkor vettem észre. Meg tegnap mikor Juli ott volt a padláson egy csomó ideig, és ott feküdt, akkor utána nagyon rövid idővel már ült és az eszméleténél volt. Pedig szerintem ha valaki ennyire intenzíven kap füstmérgezést, akkor nem tud se ülni, csak kb. a kórházban fekszik...Tehát vannak a "Bariköztben" furcsa dolgok, de azért mi így is szeretjük:"))
Igyekszem egyébként  a facebookot is fejlesztgetni, képeket feltölteni, hogy ne csak itt legyenek új dolgok. 113-an vagyunk jelenleg, és még mindig tart a játék, ahol egy Like a Lady cupcake nyakláncot lehet nyerni^-^ Na de hogy ma se maradjatok újdonságok nélkül, bemutatok nektek néhányat közülük:

Bedugós bajusz füli:













Bedugós katica füli:















Bedugós muffin füli:


Szivárvány füli:



Dinnye szelet hajcsat:

Viszlát holnapig:)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a bajszos füli !Nagyon ügyes vagy!És igazad van,ezek olyan értelmetlen dolgok

    VálaszTörlés
  2. Szia! ^^
    Én nézem a barátok köztöt.Bár szerintem jobb mint efy brazíl sorozat amibe Paulina amnéziás lett és ezért elhagyta és titokban hozzá ment a hugához Rosalindához O_o x3
    Minden nagyon cuki lett ééééés
    Bajusz 4ever *______________*♥♥♥x33
    Na mindegy x3 Várom a következő bejegyzést,Puszi! ^_^

    VálaszTörlés
  3. köszönöm a kedves szavakat mindkettőtöknek!! :)) *-*

    VálaszTörlés